Switch to

Vores diamanter

Antwerpen i Belgien er juvelen i kronen for verdens diamanthandel. Det er her de mest fantastiske diamanter bliver passet på, beundret, begæret – og handlet. Det er også her, vi finder vores små brudstykker af evigheden.

Gennem vores ekspertise og langvarige engagement i kvalitet og etik, har vi opnået både tillid og respekt til at være blandt førstevælgerne af rå diamanter af enestående, naturlig skønhed.

Rå diamanter er opdelt i over 12.000 forskellige kvaliteter, men kun 20% vurderes til at være værdige til smykker. Det er udelukkende fra disse partier, vi håndplukker til Roughdiamonds.dk. Vi går aldrig på kompromis, men lader os forføre af skønheden og forelskelsen i de mest karakterfyldte diamanter.

De diamanter, hvor forelskelsen ikke holdt længere end til første blik, bliver sendt tilbage for at blive slebet til diamanter på traditionel vis.

Hver usleben diamant, vi vælger, er en naturlig skønhed. Den blev skabt af Moder Natur, og vi foretrækker, at den forbliver sådan. Vi ser ikke fejl, vi ser personlighed. Er det ikke også sådan, det burde være blandt os mennesker? At blive elsket for den, man er?

De anvendte diamanter er købt i overensstemmelse med FN resolutioner af lovlige, legitime kilder, der ikke er involveret i finansiering af konflikter. Det garanterer sælgeren enten via personlig viden og/eller med skriftlige garantier fra leverandøren af diamanterne.

Udover at alle vores diamanter er handlet i overensstemmelse med Kimberley Processen er vores rå diamantforhandler også medlem af Responsible Jewellery Council, som yder en ekstra indsats og har mere fokus på diamanthandel i harmoni med menneskerettigheder, social og miljømæssig praksis samt transparent og ansvarlig handel fra det øjeblik den rå diamant kommer fra minen til det sekund den kommer til diamantmarkedet i Antwerpen, Belgien.