Kærlighed Slår Aldrig Fejl

Tilbage til oversigt

For lidt over et år siden startede min 13-årige datter sammen en af sine venner deres eget velgørenhedsprojekt, Pillow For Africa, hvor halvdelen af overskuddet for hver eneste håndlavede pude går direkte til en sundhedsklinik i det afsidesliggende Zambia. Rebekka inspirerer mig hver dag. Derfor besluttede vi at samarbejde med en lokal skole ved siden af sundhedsklinikken i Chisanza, det nordøstlige Zambia. Et fjerntliggende område med masser af muligheder for at gro og udvikle sig.

 

Vi har støttet børnene med blyanter, bøger og andre nødvendigheder for deres skolegang. Vi besøgte skolen i marts 2018 og det rørte min sjæl, hjerte og hjerne at se hvor stor en forskel en bog og en blyant kan gøre. Vi håber at komme til at spille en lille rolle i at hjælpe unge zambianere med at nå deres drømme. Selvom vi sælger luksus, så bør uddannelse ikke være en luksusvare. For hvert eneste smykke vi sælger, donerer Roughdiamonds.dk direkte til børnene og deres skole.

 

 

Det er første gang vi har gjort dette her. Vi har endnu ikke en stor plan. Vi ved bare at vi gerne vil gøre en positiv forskel. Nu har børnene bøger og vi vil blive ved med at støtte dem med borde, stole og mere.

 

Vi vil gerne give dig et glimt af vores rejse til Chisanza, så min rådiamant af en ex-mand har skabt denne video fyldt med kærlighed.