Unikke smykker

Da Maya Bjørnstens ex-mand for nogle år tilbage vendte retur fra sin tur til Antwerpen med hundredevis af billeder af uslebne diamanter, var det kærlighed ved første blik. Diamanterne var perfekte i alt sin uperfekthed – præcis som Moder Natur har skabt dem

Unikke smykker

Unikasmykker med uslebne diamanter

Ikke to personer er ens, så hvorfor skulle deres smykker være det? Designer Maya Bjørnsten skaber unikke smykker med naturlige uslebne, rå diamanter, der har hver deres særlige udtryk. Hun udvælger de enkelte rådiamanter ud fra deres individuelle indre liv, karaktertræk og skaber herfra et særligt kunstværk med sans for detaljen.

 

 
Unikt smykke
   

Smykker til hverdag og fest

Maya Bjørnsten og hendes team af guldsmede går aldrig på kompromis med kvaliteten. De unikke smykker bliver skabt med et øje for funktionalitet og skønhed, der skal gå hånd-i-hånd. For designeren og guldsmedene er det vigtigt, at smykket egner sig både til hverdagsbrug og til den helt særlige anledning.

 

Smykkerne med rå diamanter kan både bæres med en blazer på kontoret eller med den lille sorte kjole til en aften i byen med sin elskede mand.

 Rå diamant

Unikke smykker skabt af Moder Natur


Alle diamanterne er unikke og ikke to er ens. For Maya Bjørnsten ville det at slibe diamanter være at gå imod Moder Natur. Det ville være et forsøg på at ændre naturens rå og uberørte skønhed. I stedet har Maya Bjørnsten gjort Moder Natur til sin chefdesigner, og i dag laver hun kun unikke smykker med rå diamanter.
 
I dag er Maya Bjørnsten frontfigur for den danske og internationale smykkescene, når det kommer til unikke smykker med rå diamanter. Dette kan ikke blot tilskrives hendes passion for dansk design, men også hendes øje for naturens rå skønhed, samt hendes evner til at iscenesætte de rå diamanter i hendes smykker. Frem for at se på diamanten, som hvad den kan blive til, ser hun den, som den er – som Moder Natur har skabt dem i sin uperfekte perfekthed.

Unikt smykke med særlig historie

Maya Bjørnsten har flere års erfaring med at skabe specielle smykker ud fra lige netop dine ideer og ønsker. Her er rådiamanten centrum for hvert eneste unikke smykke, som først bliver nøje udvalgt af designeren og herefter af dig. Hvad enten du skal bruge en ring til et frieri, vielse, den runde fødselsdag eller bare fordi du elsker kvinden eller manden i dit liv.
Følg os på Instagram eller Facebook