Danske design smykker

Danske design smykker i højeste kvalitet
Danske design smykker

Danske design smykker med uslebne diamanter

Danmark er kendt internationalt for sin klassiske tidsløse designstil. Det gælder ikke kun møbelkunst og mode, men også danske design smykker. I et lille Baghus i Bredgade, et stenkast fra Amalienborg, har Roughdiamonds.dk til huse. Her skaber Maya Bjørnsten små kunstværker, der både kan bruges til hverdag og fest. Hver eneste uslebne diamant er nøje udvalgt og her er det altid stenen, der bestemmer. For som Maya Bjørnsten siger, så er hun assistentdesigner til Moder Natur.

 

 
Dansk designer smykke
   

Funktionalitet og design

Når et smykke med en rå diamant skabes, arbejder Maya Bjørnsten altid med at skabe funktionelle smykker. De danske design smykker skal leve op til en høj standard, hvor de både skal kunne bæres i supermarkedet eller til det store bryllup. En svær balancegang, der er kendetegnede for nordisk design, men som Roughdiamonds.dk mestrer til fulde. De fokuserer på at bæreren skal komme med smykket og aldrig omvendt, hvorfor teamet altid går op i at matche smykket til kvinden eller mandens personlighed.

For Maya Bjørnsten er det ikke kun vigtigt, at den rå diamant taler til dens kommende bærer i forhold til dens unikke form, farve og størrelse, men også at selve smykket passer til bærerens liv. For en kvinde, der ønsker et stærkt og kraftfuldt udtryk, er en bred guldring med en stor usleben rå diamant måske det helt rigtige, hvor det for en anden kvinde måske er et par diskrete, underspillede ørestikkere med klare hvide rådiamanter.

 Danske ringe designet af Rough Diamonds
Danske design smykker i et tidsløst design

Når Maya Bjørnsten designer sine smykker, er det ud fra devisen om at skabe smykker, der holder for evigt. Dette gør sig både gældende i valg af materialer, men også selvet designet. Godt dansk design er nemlig det, der kan overleve fra generation til generation. Så selvom ringene langt fra er simple og enkle i deres udtryk, er det vigtigt for Maya Bjørnsten, at alle hendes smykker er tidsløse. Det er en investering at købe danske design smykker, og derfor er det vigtigt, at man kan se sig selv gå med smykkerne i mange år.
 
Alle vores danske design smykker designes ud fra den enkelte rå diamants formsprog, og derfor er ikke to smykker ens. Det er den enkelte diamant, der bestemmer, hvordan det danske design smykke skal se ud, og ikke omvendt. Hos Roughdiamonds.dk sliber vi nemlig ikke stenen, da vi mener at Moder Natur har skabt de perfekte diamanter i al sin uperfekthed. Er du på udkig efter et par danske design øreringe, gør vi dog altid vores ypperste for at finde to diamanter, der ligner hinanden.

Skandinaviske rene linjer
Signaturoverfladen på smykkerne er ikke til at tage fejl af. Den rå overflade er facetteret og pisket, så den føles blød, organisk og passer til stenens udtryk og designets formgivning. Det kræver sans for detaljen i den nordiske smykkestil, hvorfor vores guldsmede bruger lang tid på at skabe de håndlavede facetstrøg og på at gøre hvert eneste unikasmykke komfortabelt at bære hver eneste dag. Selv blandt danske design smykker er dette særligt og viser igen Maya Bjørnstens innovative stil.
Følg os på Instagram eller Facebook