Smykker København

Selvom mange diamanteksperter langt fra ville kalde de rå diamanter perfekte, så ser Maya Bjørnsten netop stenens perfekthed i dens uperfekte former og farver. Hver eneste diamant giver et indblik i en historie der er mere end 900 millioner år gammel. Sliber du diamanterne, ville det være det sammen som at slette hele stenens fortælling. En fortælling som nu genfortælles i hendes smykker i København.

Smykker københavn

Smykker København

Stifter og designer Maya Bjørnsten skaber smykker i København med respekt for den enkelte diamants skønhed. Fra første øjekast på de rå diamanter var visionen klar, Maya Bjørnsten ville designe smykker, der fremhæver naturens skønhed i sin uperfekte, perfekthed. Hver diamant nærstuderes, og det enkelte smykke tager form på baggrund af stenens udtryk og personlighed. Alle smykkerne er karakteriseret af de rå diamanter, og ikke to sten er ens. Det er dét, der gør sig gældende for alle hendes smykker i København. 

 

 
Maya
   

Uperfekte, rå diamanter

Hvert smykke er unikt og ikke to diamanter er ens. Hos Roughdiamonds.dk arbejder Maya Bjørnsten udelukkende med rå og uslebne diamanter. Hendes kærlighed for den naturlige form har ikke altid været der. Faktisk kom den første da hendes ex-mand, efter en tur til Antwerpen, viste hende billeder af de rå sten. Siden har hendes kærlighed for de uperfekte, perfekte sten ikke været til at tage fejl af, og i dag er hendes smykker i København kendetegnet af sit unikke formsprog og de rå diamanter. 

 

Maya Bjørnsten arbejder ud fra devisen om, at den gode håndværker forholder sig ydmygt til materialet. Derfor lader hun også den enkelte diamant være tonesætter for hele designet. I alle vores smykker i København omsluttes den rå diamant altid af 14 karat guld. Dette fuldender ikke bare smykket, men sikrer også holdbarhed og beskytter diamanten.

 

Smykke af Diamanter i hovedstaden

Ringe og smykker i København
Hos os finder du et stort udvalg af unika smykker, der alle er en afspejling af den enkelte diamants form. I vores smykkebutik i København finder du alt fra elegante ørestikkere til større og mere innovative smykker. Alle vores designs er tidsløse og moderne i deres udtryk. Maya Bjørnsten skaber smykker i København til både den modne kvinde, samt til den yngre, som måske skal have sin første diamant. 

 

Fælles for alle designs er de rå diamanter og det unikke formsprog, som giver smykkerne masser af personlighed, og dermed er perfekte til ham eller hende, der tør at skille sig ud, og ikke bare ønsker sig et klassisk smykke som alle andre.

 

Unika smykker i København
For designer Maya Bjørnsten spiller omgivelserne en stor rolle for hendes kreativitet. Og på samme måde ønsker vi at skabe de perfekte rammer, når du er ude at kigge på smykker i København. Derfor skabes og designes alle vores smykker i den skjulte butik, som er vores lille oase på Bredgade. Placeret i hjertet af København – tæt på Amalienborg - og alligevel væk fra byens larm og støj. 

 

Kig forbi butikken i København, hvor du i ro og mag kan tage dig tid til at kigge på rå, uslebne diamanter, og finde den helt rigtige til dit nye smukke. Alle vores smykker i København er unikke, og både idé og design tager form i den Skjulte Butik – fra den rå diamant til det færdige smykke.