Forlovelsesringe

Forlovelsesring – Find ringen til de helt unikke øjeblikke

Udforsk vores smukke forlovelsesringe her på siden eller besøg vores butik i København.
Ring til Forlovelsesen

Forlovelsesring med rå diamant

Du har fundet kvinden i dit liv. Nu mangler du bare den helt rigtige forlovelsesring til hende. Hun er ikke som de andre – så hvorfor skulle hendes ring være det?

Hos RoughDiamonds.dk finder du et væld af enestående ringe i 14 karat guld, hvidguld, rosaguld og platin med rå, uslebne diamanter af smykkekvalitet. Diamanterne i vores forlovelsesringe er præcis, som Moder Natur skabte dem for minimum 900 millioner år siden. Det gør diamanterne til tidløse skønheder, som på bedste vis symboliserer jeres uendelige unikke kærlighedshistorie.

 

Se alle diamantringe

 

Unikke Forlovelsesringe

DESIGN DIN FORLOVELSESRING HOS OS

Når ordet forlovelsesring bliver nævnt, tænker mange af os nok på de traditionelle diamantringe med enten en stor centersten, eller en trestensring, hvor den store centersten omkredses af to mindre diamanter. Men en forlovelsesring kan og er meget mere end det.

Hos RoughDiamonds.dk har vi specialiseret os i at lave personlige ringe med rå diamanter. Vi arbejder ud fra princippet ‘Love it like it is’: Vi mener, at diamanter i deres rå form er præcis, som de skal være. De behøver hverken at slibes eller poleres. De er uperfekte – og derfor er de perfekte.

De rå diamanter, vi bruger, er af smykkekvalitet. Det vil sige, at diamanterne egner sig til at blive slebet. Hos os er I altså garanteret forlovelsesringe med rådiamanter af højeste kvalitet.

Vores rådiamanter fremstår præcis, som Moder Natur har skabt dem, og kommer derfor i mange forskellige former og farver. Vælg eksempelvis en lyserød til din forlovelsesring og opnå et mere romantisk look. Eller vælg en grålig diamant for et mere råt udtryk.

Det vigtigste er, at ringen komplementerer den person, som skal bære den. Derfor designer vi altid ringen i tæt samarbejde med dig, så vi sammen kan sikre, at du går herfra med den rigtige forlovelsesring i lommen.

 

Smykker på bestilling

 

FRA ANTWERPEN TIL KØBENHAVN

Designer og grundlægger Maya Bjørnsten tager ofte til diamanthovedstaden i Antwerpen i Belgien, hvor hun er blandt førstevælgerne af de rå diamanter. Udvalget er bredt og stort, men kun de diamanter, som er noget helt særligt, og som hun forelsker sig i, kommer med hjem til det lille Baghus i Bredgade et stenkast fra dronningens Amalienborg i København.

Baghuset rummer både vores skjulte butik og Mayas eget værksted, hvor vores forlovelsesringe og alle andre smykker i vores kollektioner skabes fra bunden. Her kan du selv være med til at udvælge lige netop den uslebne skønhed, som er den helt rigtige til din elskede. Og i samarbejde med Maya kan du finde frem til designet på jeres forlovelsesring med udgangspunkt i lige netop den rigtige rå diamant til jer.

 

Besøg den skjulte butik

 Ringen til din forlovede

  

FORLOVELSESRINGE MED KONFLIKTFRIE DIAMANTER

For os er det bedste øjeblik, når vi ser en ring få et kærligt hjem og blive en del af en særlig kærlighedshistorie. Rådiamanterne fra Moder Natur har ventet over 900 millioner år på, at Maya Bjørnsten skulle udvælge dem, og det er derfor ekstra vigtigt for hende og hendes team, at diamanternes historier er helt rigtige og ægte fra deres begyndelse.

Hos RoughDiamonds.dk arbejder vi udelukkende med konfliktfrie diamanter, der kommer fra diamantminer fra alle verdens hjørner. De er alle certificerede fra det øjeblik, de bliver fundet i minerne i Sydafrika, Canada, Australien, Tanzania, Angola og flere andre lande, til vores diamanthandlere modtager dem i Antwerpen.

Hver eneste forlovelsesring fra RoughDiamonds.dk kommer med et særligt certifikat, der beskriver smykket og dets værdi samt garanterer for, at diamanten er handlet etisk korrekt. Vi ved, hvor vigtigt det er, at din ring er lige så unik og ægte som din kærlighedshistorie – så det vil vi hylde.

 

 Forlovelsesring

SPECIALLAVET FORLOVELSESRING


Når ordet forlovelsesring bliver nævnt tænker mange af os nok på de traditionelle diamantringe med enten en stor centersten, eller en trestensring, hvor den store centersten omkredses af to mindre diamanter. Men en forlovelsesring kan og er meget mere end det. Hos Roughdiamonds.dk har vi specialiseret os i at lave personlige ringe med rå diamanter. Diamanterne fremstår, præcis som Moder Natur har skabt dem. De rå diamanter kommer i mange former og farver. Vælg eksempelvis en lyserød til din forlovelsesring og opnå et mere romantisk look. Eller en grålig diamant for et mere råt udtryk. Det vigtigste er, at ringen komplimenterer den person, som skal bære ringen. Derfor designer vi altid ringen i tæt sparring med dig, så vi sammen kan sikre, at du går herfra med den rigtige ring i lommen.  

Følg os på Instagram eller Facebook