Forlovelsesring

Forlovelsesring med rådiamant

Du har fundet kvinden i dit liv, nu mangler du bare den helt rigtige forlovelsesring til hende. Hun er ikke som de andre, så hvorfor skulle hendes ring være det? Hos Roughdiamonds.dk finder du et væld af enestående ringe i 14 karat guld, hvidguld og rosaguld med uslebne diamanter, som er præcis som Moder Natur skabte dem for minimum 900 millioner år siden. Det gør diamanterne ældre end dinosaurerne og mere end værdig til at være et stærkt symbol på jeres uendelige kærlighedshistorie.

  

Shop diamanter

 

 

Fra Antwerpen til København

Designer og grundlægger Maya Bjørnsten tager ofte til diamanthovedstaden i Antwerpen i Belgien, hvor hun er blandt førstevælgerne af de rå diamanter. Udvalget er bredt og stort, men kun dem, som er noget helt særligt og som hun forelsker sig i, kommer med hjem til det lille Baghus i Bredgade, et stenkast fra dronningens Amalienborg i København. Baghuset rummer både den Skjulte Butik og Mayas eget værksted, hvor alle smykker med de uslebne diamanter skabes fra bunden. Her kan du selv være med til at udvælge lige netop den uslebne skønhed, som er den helt rigtige til din elskede og i samarbejde med Maya finde frem til designet på jeres forlovelsesring med udgangspunkt i lige netop den rigtige rådiamant til jer.

 

  

Forlovelsesring med særlig historie

For os er det bedste øjeblik, når vi ser en forlovelsesring få et kærligt hjem og blive en del af en særlig kærlighedshistorie. Rådiamanterne fra Moder Natur har ventet over 900 millioner år på at Maya Bjørnsten skulle udvælge dem og det er derfor ekstra vigtigt for hende og hendes team, at diamanternes historier er helt rigtige og ægte fra deres begyndelse. Hos Roughdiamonds.dk arbejder vi udelukkende med konfliktfrie diamanter, der kommer fra de gode historier og diamantminer fra alle verdens hjørner. De er alle certificerede fra det øjeblik, de bliver fundet i minerne i Sydafrika, Canada, Australien, Rusland, Tanzania, Angola og flere andre lande til vores diamanthandlere modtager dem i Antwerpen. Hver eneste forlovelsesring kommer med et særligt certifikat, der beskriver smykket, dets værdi og garanterer for at diamanten er handlet etisk korrekt. Vi ved, hvor vigtigt det er at din forlovelsesring er lige så unik og ægte som dig og jeres kærlighed, så det vil vi hylde.

 

Følg os på Instagram eller Facebook