Forlovelsesring

Forlovelsesring – Find ringen til de helt unikke øjeblikke
Ring til Forlovelsesen

Forlovelsesring med rådiamant

Du har fundet kvinden i dit liv, nu mangler du bare den helt rigtige forlovelsesring til hende. Hun er ikke som de andre, så hvorfor skulle hendes ring være det? Hos Roughdiamonds.dk finder du et væld af enestående ringe i 14 karat guld, hvidguld og rosaguld med uslebne diamanter, som er præcis som Moder Natur skabte dem for minimum 900 millioner år siden. Det gør diamanterne ældre end dinosaurerne og mere end værdig til at være et stærkt symbol på jeres uendelige kærlighedshistorie.

  

Læs mere om unikke smykker

 

Unikke Forlovelsesringe

 

Fra Antwerpen til København

Designer og grundlægger Maya Bjørnsten tager ofte til diamanthovedstaden i Antwerpen i Belgien, hvor hun er blandt førstevælgerne af de rå diamanter. Udvalget er bredt og stort, men kun dem, som er noget helt særligt og som hun forelsker sig i, kommer med hjem til det lille Baghus i Bredgade, et stenkast fra dronningens Amalienborg i København. Baghuset rummer både den Skjulte Butik og Mayas eget værksted, hvor alle smykker med de uslebne diamanter skabes fra bunden. Her kan du selv være med til at udvælge lige netop den uslebne skønhed, som er den helt rigtige til din elskede og i samarbejde med Maya finde frem til designet på jeres forlovelsesring med udgangspunkt i lige netop den rigtige rådiamant til jer.

 Ringen til din forlovede

  

Forlovelsesring med særlig historie

For os er det bedste øjeblik, når vi ser en ring få et kærligt hjem og blive en del af en særlig kærlighedshistorie. Rådiamanterne fra Moder Natur har ventet over 900 millioner år på at Maya Bjørnsten skulle udvælge dem og det er derfor ekstra vigtigt for hende og hendes team, at diamanternes historier er helt rigtige og ægte fra deres begyndelse. Hos Roughdiamonds.dk arbejder vi udelukkende med konfliktfrie diamanter, der kommer fra de gode historier og diamantminer fra alle verdens hjørner. De er alle certificerede fra det øjeblik, de bliver fundet i minerne i Sydafrika, Canada, Australien, Rusland, Tanzania, Angola og flere andre lande til vores diamanthandlere modtager dem i Antwerpen. Hver eneste forlovelsesring kommer med et særligt certifikat, der beskriver smykket, dets værdi og garanterer for at diamanten er handlet etisk korrekt. Vi ved, hvor vigtigt det er at din ring er lige så unik og ægte som dig og jeres kærlighed, så det vil vi hylde.

 Forlovelsesring

Speciallavet forlovelsesring


Når ordet forlovelsesring bliver nævnt tænker mange af os nok på de traditionelle diamantringe med enten en stor centersten, eller en trestensring, hvor den store centersten omkredses af to mindre diamanter. Men en forlovelsesring kan og er meget mere end det. Hos Roughdiamonds.dk har vi specialiseret os i at lave personlige ringe med rå diamanter. Diamanterne fremstår, præcis som Moder Natur har skabt dem. De rå diamanter kommer i mange former og farver. Vælg eksempelvis en lyserød til din forlovelsesring og opnå et mere romantisk look. Eller en grålig diamant for et mere råt udtryk. Det vigtigste er, at ringen komplimenterer den person, som skal bære ringen. Derfor designer vi altid ringen i tæt sparring med dig, så vi sammen kan sikre, at du går herfra med den rigtige ring i lommen.  

Følg os på Instagram eller Facebook