Vielsesringe


Hos Roughdiamonds.dk arbejder vi sammen med jer om at skabe lige netop de ringe, som altid vil minde jer om at elske hinanden præcis som I er. Vi skaber dem fra bunden i 14 karat hvidguld, rosaguld eller guld, så vi kan altid tilpasse dem til jeres hænder, ønsker og ideer.

 

Shop Vielsesringe 

Vielsesring 

 

 

Rå og behagelige vielsesringe

Grundlægger og assistentdesigner til Moder Natur, Maya Bjørnsten, har skabt komfortable vielsesringe med den særlige rå signaturoverflade, som brandet er kendt for. Skarpe facetstrøg piskes blidt, så de bliver bløde og behagelige at bære hver eneste dag. Den rå overflade er håndlavet og gør at ikke to er ens. Et smukt symbol på to individuelle og stærke personer bundet sammen i et kærlighedsforhold. For os er det vigtigt, at du næsten ikke mærker at du bærer din ring, men at den altid vil bringe et smil på dine læber.

 

Stort tillykke med kærligheden

I skal giftes, og forud venter et bryllup eller en vielse. Det betyder en masse planlægning, men også udvælgelse af jeres vielsesringe.
Vielsesringene er et symbol på kærligheden mellem jer som par, og det er vigtigt, at I giver jer selv tid til at finde de rigtige ringe. Hos Roughdiamonds.dk har vi specialiseret os i at lave vielsesringe med rå diamanter. Det betyder, at ikke to ringe er ens, og at hver ring har sin egen personlighed, og fortæller en livshistorie. Vores vielsesringe laves specielt til jer, og I kan derfor sætte jeres personlige præg på hele designet. Fra valg af materiale, til valg af sten. Det er vigtigt for os, at vielsesringene komplimenterer jer som par, og derfor tager vi også farven på jeres hår og øjne med i overvejelserne, når diamanterne skal udvælges. Sammen med vores smykkedesigner Maya Bjørnsten designer i jeres kommende vielsesringe, så de fanger essensen af jer som par. Maya Bjørnsten hjælper jer gennem hele processen, men det vigtigste er, at jeres vielsesringe bliver præcis, som I ønsker, da I jo forhåbentligt skal gå med ringene i mange år. Vi glæder os til at hjælpe jer, med at designe de perfekte vielsesringe. 
Ringen er dog ikke det eneste, der skal være på plads inden den store dag. Bryllupsdagen kommer med adskillige traditioner, der også spiller en rolle. Det er vigtigt at brudgommen har styr på sit jakkesæt og derfor vil vi gerne gøre det lidt nemmere for dig der sidder og har travlt med forberedelsen. Vi henviser til denne guide til beklædningen af brudegommen.

Kærlighed for livet

Jeres helt særlige kærlighedshistorie fortjener helt særlige vielsesringe. Bryllupsdagen varer måske kun et øjeblik, så derfor er det ekstra vigtigt at jeres vielsesringe bliver et lykkeligt minde om den specielle dag, hver gang I kigger på jeres hænder.

  

Det er også muligt at gravere i alle vores vielsesringe, så de kan bære på en lille hemmelighed for jer to elskende. Det er derfor muligt at få jeres navne, dato for jeres bryllup eller det helt særlige kærlighedsmotto fra jeres yndlingsfilm eller sang, der altid bringer et smil på jeres læber.

Skal din vielsesring være ekstra unik og personlig, kan du vælge at få sat en rå diamant i den. Her kan Maya Bjørnsten præsentere et bredt udvalg, så I kan finde den helt rigtige som symbol på jeres kærlighed. Måske en Grøn diamant til at matche hendes øjne? Eller en Gul diamant til minde om den solskinsdag, I havde jeres første date? Mulighederne er uendelige og vi er her for at hjælpe.

Følg os på Instagram eller Facebook