Diamant øreringe

Er du på udkig efter den perfekte gave? Så går du aldrig fejl med et par diamant øreringe.
Diamant øreringe

Diamant øreringe

Vi tilbyder et stort udvalg af moderne øreringe, som spænder vidt i designet, men som alle er tidløse i deres formsprog. Fælles for alle vores øreringe er de rå diamanter. Diamanter er smukke i sig selv, og derfor har designer Maya Bjørnsten også valgt at arbejde med de rå diamanter i hendes smykkedesign. Det giver smykkerne masser af karakter, og gør diamant øreringene velegnet til både hverdag og fest.
 

 
Diamanter af høj kvalitet
   

Diamantøreringe med masser af personlighed

Maya Bjørnsten, som er grundlægger og designer hos Roughdiamonds.dk, designer unikasmykker med inspiration fra Moder Natur. Smykkerne designes ud fra de rå diamanters formsprog, så smykket på bedste vis fremhæver den enkelte diamant.

 

Hendes øreringe er alle håndlavede i guld eller hvidguld og med rå diamanter. De flotte guld diamant øreringe giver ansigtet varme, mens øreringe i hvidguld ofte har mere kant. Kan du ikke bestemme dig? Så kan en tredje mulighed være et par sorte rhodinerede creol øreringe, som forener varmen fra guldet og det kølige look fra hvidguldet. 

 

Valg af design
En ting er at vælge mellem guld, hvidguld og sort rhodinerede creol. En anden ting er at bestemme sig for stilen, man ønsker sine diamant øreringe i. Maya Bjørnsten har skabt en række forskellige designs. Fra de elegante ørestikkere med store rå diamanter til forfinede bøjleøreringe. Vi står klar til at rådgive dig i valget af design, men i sidste ende er det et spørgsmål om, hvilke træk du ønsker, at dine diamant øreringe skal fremhæve.

 

Elegante diamant øreringe med et råt twist
Vi tilbyder et stort udvalg af håndlavede øreringe, som på smukkeste vis fremhæver dine øjne. Og selvom man aldrig går fejl af et par klassiske guldørestikkere, så er Maya Bjørnstens smykker alt andet end, hvad din bedstemor ville gå med. I stedet designer Maya diamantsmykker ud fra devisen om at skabe et moderne bud på et brudstykke af evigheden. Hendes øreringe er altså med andre ord moderne klassikere, som du vil kunne have til evig tid.

 

Perfekte uperfekte diamanter

De fleste af os forbinder nok diamanter med en de klassiske brillantslebne sten. Og selvom de slebne sten er smukke, så kan det være svært at skelne mellem dem. De rå diamanter fortæller derimod hver sin historie, og ikke to er ens. I sit design af diamant øreringe søger Maya altid at finde søstre-diamanter. Det vil sige diamanter, der langt henad vejen udstråler den samme sjæl, har en lignende carat vægt, og dermed giver et sammenhængende overordnet udtryk. 


Alle vores smykker er skabt ud fra de rå diamanter. Maya bruger diamanterne, som pejlemærke for resten af designet. På den måde skaber hun smykker, som fremhæver diamanterne i al deres perfekte uperfekthed. Uanset om du vælger en ring, et par diamant øreringe eller noget helt tredje, er du altså sikret smykker med masser af personlighed og karakter, når du handler hos os.