Diamant smykker

  

Der findes næppe noget mere klassisk og elegant end diamantsmykker. Som små piger drømmer vi om diamantbesatte diademer og store balkjoler mens vi danser med vores drømmeprins. Som voksne drømmer vi stadig. Men nu drømmer vi om det særlige smykke, som passer til vores stil og personlighed. Smykket skal fortælle vores personlige historie, udtrykke vores identitet og livshistorie. For designer Maya Bjørnsten er der intet der klarer denne opgave bedre end de naturlige uslebne, upolerede rådiamanter.

Smykke med diamanter

Diamantstørrelser

 Diamant Smykker

Rå diamant smykker

Hos Roughdiamonds.dk anvender vi rå diamanter til vores diamant smykker. De rå diamanter er diamanter præcis, som Moder Natur har skabt dem i al sin uperfekte perfekthed. Det vil sige, at vi ikke sliber stenene for at give dem en bestemt form, så den passer til et bestemt smykke, men i stedet lader den enkelte diamant være tonesætter for hele smykket. Stifter Maya Bjørnsten håndplukker hver enkelt rå diamant til sine smykker, på sine rejser til Antwerpen.
 
Køber du diamant smykker fra os er du sikret et godt håndværk med fokus på selv de mindste detaljer. Det er vigtigt for os, at smykket skaber glæde for dig, men også de næste generationer.
 
Ligesom os mennesker er ikke to diamanter ens. Hver eneste diamant har sin egen personlighed, sit indre liv og fortæller sin egen historie. At slibe diamanterne ville være det samme som at ændre på hele stenen. Hos Roughdiamonds.dk skaber vi unikasmykker. Det er vigtigt, at diamant smykket komplimenterer den person, som skal bære det. Stenens vitalitet skal afspejle bæreren. Derfor ser vi også på hår- og øjenfarve, inden vi går i gang med at udvælge de rå diamanter.

SMYKKER MED PERSONLIGHED

Designer og grundlægger af Roughdiamonds.dk, Maya Bjørnsten, skaber unika med udgangspunkt i Moder Naturs pragt. Her er det de rå diamanter, der bestemmer. Hver eneste sten nærstuderes, så dens smukkeste side bliver frem og herefter fattes den nænsomt i guld, hvidguld eller rosaguld. Sådan skaber hun diamantsmykker med respekt for naturen og for de mænd og kvinder, som tør stå ved hvem de er. Perfekte og smukke i al deres uperfekthed. Det er karakter, det er personlighed og det er menneskeligt.

  

Værkstedet

 

Følg os på Facebook eller Instagram