Vores diamanter

Antwerpen i Belgien er juvelen i kronen for verdens diamanthandel. Det er her de mest fantastiske diamanter bliver passet på, beundret, begæret – og handlet. Det er også her, vi finder vores små brudstykker af evigheden.

Gennem vores ekspertise og langvarige engagement i kvalitet og etik, har vi opnået både tillid og respekt til at være blandt førstevælgerne af rå diamanter af enestående, naturlig skønhed.

Rå diamanter er opdelt i over 12.000 forskellige kvaliteter, men kun 20% vurderes til at være værdige til smykker. Det er udelukkende fra disse partier, vi håndplukker til Roughdiamonds.dk. Vi går aldrig på kompromis, men lader os forføre af skønheden og forelskelsen i de mest karakterfyldte diamanter.

De anvendte diamanter er købt i overensstemmelse med FN resolutioner af lovlige, legitime kilder, der ikke er involveret i finansiering af konflikter. Det garanterer sælgeren enten via personlig viden og/eller med skriftlige garantier fra leverandøren af diamanterne.

Udover at alle vores diamanter er handlet i overensstemmelse med Kimberley Processen er vores rå diamantforhandler også medlem af Responsible Jewellery Council, som yder en ekstra indsats og har mere fokus på diamanthandel i harmoni med menneskerettigheder, social og miljømæssig praksis samt transparent og ansvarlig handel fra det øjeblik den rå diamant kommer fra minen til det sekund den kommer til diamantmarkedet i Antwerpen, Belgien.